The Gym: DE SPORTSCHOOL VOOR PERSONAL TRAINING IN Haren!

The Gym Haren helpt leden weer fitter en gezonder te worden. En te blijven. De personal trainers staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Zet nu de eerste stap naar jouw fittere leven. Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. The Gym in Haren is jouw personal trainer.

The Gym: DE SPORTSCHOOL VOOR PERSONAL TRAINING  IN Haren!
arrow-down

Personal training bij The Gym Haren

Be Bold. Be Fun. Be You
Be Bold. Be Fun. Be You

The Gym filosofie zie je terug in onze sportschool: deze is functioneel ingericht zodat hij breed inzetbaar is en jij voldoende ruimte hebt om je ding te doen! Hulp nodig? Vraag onze trainers het hemd van het lijf. Ervaar The Gym Haren met een Gratis Proefles

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij The Gym Haren altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Maximaal resultaat door innovatieve en moderne fitnessfaciliteiten
Maximaal resultaat door innovatieve en moderne fitnessfaciliteiten

Bij The Gym Haren beschikken wij over moderne, professionele apparatuur die jou ondersteunt het maximale uit je workouts te halen!

Start met personal training bij The Gym Haren

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Marcel

Leuk en professioneel team! Je krijgt goede adviezen en gevarieerde trainingen. Daarnaast is er ook altijd tijd voor een beetje gezelligheid. Elke training is weer een feestje!

Marcel

Timke

The Gym Haren is een gezellige en sfeervolle plek om te sporten Ik voel me er erg welkom en maak serieuze progressie Ook wordt er serieus gekeken naar wat je doel is en hoe je die kan bereiken en het is heerlijk dichtbij!

Timke

Sietse

Ik ben in september 2021 begonnen met PT (Personal training) bij The Gym, onder begeleiding van Emilio en Joeri. The Gym heeft een goede sfeer, ik word er altijd enthousiast ontvangen. Als je wat aan je zelf wilt doen zou ik het hier doen!

Sietse

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Start met personal training bij The Gym Haren