Het aanbod van The Gym Haren

Het aanbod van The Gym Haren

Ontdek het veelzijdige groepslessen, personal training en fitness aanbod bij The Gym in Haren.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Vrij Sporten
Vrij Sporten

Werk aan je persoonlijke doelen en behaal maximale resultaten door onze innovatieve, moderne fitnessfaciliteiten. Geen ervaring met sporten? Geen probleem! De eerste 3 keer dat je komt staat er een instructeur voor je klaar om je op weg te helpen.

Bootcamp
Bootcamp

Bootcamp bij jou in de wijk is voor sporters vanaf 14 jaar (en ouder) die houden van een fanatieke training in de buitenlucht. De les is voor iedereen geschikt, want je kunt instappen op alle niveau’s. Naast de gezelligheid tijdens de trainingen met jouw buren, wordt er natuurlijk ook hard getraind.

Groepslessen
Groepslessen

Wanneer je wilt weten of een les iets voor jou is, raden we altijd aan om deze gewoon eens te proberen. Uiteindelijk is de beleving en het gevoel van een les wat bepaald of het bij jou past of niet. Klik op het lesrooster en ontdek onze grote diversiteit aan groepslessen!

Personal training
Personal training

Wil je een gezondere levensstijl, fitter en vitaler worden, afvallen, (terugkerende) blessures voorkomen of heb je een ander doel? Dan is personal training de ideale formule voor je. The Gym Haren biedt individuele trainingen aan die we richten op je persoonlijke doelstellingen.

Wat onze leden zeggen

Marcel

Leuk en professioneel team! Je krijgt goede adviezen en gevarieerde trainingen. Daarnaast is er ook altijd tijd voor een beetje gezelligheid. Elke training is weer een feestje!

Marcel

Timke

The Gym Haren is een gezellige en sfeervolle plek om te sporten Ik voel me er erg welkom en maak serieuze progressie Ook wordt er serieus gekeken naar wat je doel is en hoe je die kan bereiken en het is heerlijk dichtbij!

Timke

Sietse

Ik ben in september 2021 begonnen met PT (Personal training) bij The Gym, onder begeleiding van Emilio en Joeri. The Gym heeft een goede sfeer, ik word er altijd enthousiast ontvangen. Als je wat aan je zelf wilt doen zou ik het hier doen!

Sietse

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Alles van personal training tot groepslessen bij The Gym Haren

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Haren. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: fitness,personal training en groepslessen. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team van personal trainers altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jouw persoonlijke doelen samen met onze personal trainers kunnen bereiken!

Maak kennis met The Gym Haren