Logo the gym haren

Fysiotherapie bij THE GYM Haren

Wat als je een blessure hebt opgelopen of last hebt van pijnlijke gewrichten? Ook dan kun je bij The Gym terecht.

scherm afbeelding 2024 03 20 om 10 09 55

Hier kan je direct langs bij een van de fysiotherapeuten van fysiosportief om te werken aan herstel, revalidatie en/of preventie! Zodat je zo snel mogelijk weer terug kan keren naar je favoriete sport of workout.

Met vijf vestigingen en diverse specialisaties, zorgen de fysiotherapeuten van fysiosportief altijd voor een optimale behandeling. Van kinderen tot ouderen, topsport en recreatief, voor elk lijf! Fysiosportief heeft een prachtige vestiging aan de Rijksstraatweg 148, op loopafstand van The Gym, daarnaast hebben de therapeuten de mogelijkheid om in The Gym gebruik te maken van de optimale trainingsaccommodatie voor jouw revalidatie!

Dus, of je nu revalideert van een blessure, je conditie wilt verbeteren, of gewoon wilt werken aan een gezondere levensstijl, fysiosportief en The Gym in Haren hebben het allemaal! Je kan een afspraak maken bij een van de fysiotherapeuten in The Gym, via de website of je kan altijd even binnenlopen voor een kopje koffie!

Mocht je ooit een blessure oplopen of klachten krijgen dan staan de professionals van fysiosportief altijd voor je klaar om je weer op de been te helpen. Samen gaan we voor een gezonde en fitte toekomst!

Heb je last van fysieke klachten? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met een van de fysiotherapeuten in Haren via: https://fysiosportiefgroningen.nl/rijksstraatweg-148, contact@fysiosportiefgroningen.nl of 050 313 6988.

 

Wie jou kunnen helpen

Deze personen gingen je voor

Meld je nu aan

We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Algemenen voorwaarden Privacy Disclaimer Cookies